Over ons

Over  CS2  Caro Steen Coaching & Support

CS2 is primair actief in de begeleiding en advisering van werknemers, werkgevers en particulieren op het gebied van (loopbaan)coaching, outplacement en EFT (Emotional Freedom Techniques).

Additioneel houdt CS2 zich bezig met secretariële dienstverlening in de vorm van projectbegeleiding, administratieve ondersteuning of het notuleren van vergaderingen.

CS2 is aangesloten bij de vereniging voor loopbaanprofessionals NOLOC en bij de Stichting ‘Begeleiding bij Burn-out & Stress’ website foto

Over  Caroline Steenbergen

Met haar wortels in de zakelijke dienstverlening is Caroline vanaf 2005 actief als coach en loopbaanadviseur, sinds 2015 onder de naam CS2 Caro Steen Coaching & Support.

De relatie tussen mens en arbeid stond en staat altijd centraal in haar werk.

Met respect voor ieders ‘eigen-aardigheden’, oog voor detail en een luisterend oor weet zij mensen in beweging te krijgen. Persoonlijk, concreet en positief zijn daarbij leidende begrippen.

Naast Noloc Erkend Loopbaanprofessional is Caroline EFT-therapeut (Emotional Freedom Techniques) en daarnaast aangesloten bij de Stichting ‘Begeleiding bij Burn-out & Stress’.

Zie ook onze privacyverklaring